0299-771864 | 06-27198707

Timmerman nodig in Hoorn?

Met Eric Hulsman slaat u de spijker op z’n kop!!

Timmerman Hoorn. Timmerman nodig voor uw klus in Hoorn? Dan bent u bij Eric Hulsman aan het juiste adres. Ik ben beschikbaar voor bijna elke klus in uw huis of kantoorpand. Wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen maken. Ik ga heel graag aan de slag met uw eigen ontwerp of creëer een oplossing op maat voor u. En die oplossing hoeft niet per se in de winkel te koop te zijn!

  • Dakkapel plaatsen
  • Lambrisering
  • Hang- en sluitwerk
  • Kasten op maat
  • Radiatorombouw
  • Schilder- en leidingwerk
  • Keuken- en badkamerrenovatie

Timmerman Hoorn – kwaliteit voorop

Bij Klussenbedrijf Eric Hulsman bent u als klant koning. Ik streef ernaar dat u 100 procent tevreden bent met mijn werk. Voor minder doe ik het niet. Bij mij geen goedkope schijnoplossingen of inferieure materialen. De oplevering is perfect en dit blijft zo. Ik wil trots zijn op het resultaat en u wilt vele jaren ongehinderd van uw verbouwing of renovatie kunnen genieten.

 

Dé timmerman in Hoorn voor aantrekkelijk prijzen

Dat kwaliteit voorop staat, wil niet zetten dat de prijs extreem hoog is. Als u een klus voor me hebt, kom ik bij u langs en spreken we de werkzaamheden door. Ik gebruik een opdrachtformulier van branchevereniging VLOK, dat u vervolgens ondertekent. Komt er meer- of minder werk, dan noteer ik dat op het formulier. Na een calculatie volgt een aanneemprijs. Dit is een prijs exclusief materialen. Van bijkomende kosten breng ik u regelmatig op de hoogte. U krijgt bij het eerste bezoek ook de uitvoeringsvoorwaarden van VLOK uitgereikt.

Na de klus loop ik alles nog even een laatste keer met u door, om er zeker van te zijn dat alles volgens afspraak is opgeleverd. Bij grote klussen vindt facturering wekelijks plaats op basis van de gewerkte uren en het gebruikte materiaal.

Contact

Wilt u Eric Hulsman inschakelen voor uw klus in Hoorn of omgeving? Neem dan contact op via de contactpagina . Ik neem dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Vertrouw uw klus toe aan Eric Hulsman: de beste timmerman in Hoorn!

Onze diensten

Bekijk het diensten overzicht.

Projecten

Bekijk een overzicht van voltooide projecten.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Facebook
Google+
http://www.erichulsman.nl/timmerman-hoorn">