0299-771864 | 06-27198707

Timmer en schilderwerken

Ik doe veel timmer- en schilderwerk zelf, zoals het schilderwerk van een dakkapel (zie foto). Is de klus omvangrijker, dan maak ik graag gebruik van de diensten van mijn collega’s (zie collega’s). Dakkapellen en dakramen bouwen doe ik in mijn eentje niet zelf. Daarvoor zijn mijn collega’s.

Iets moois maken van iets wat u niet in de winkel kunt vinden is voor mij een uitdaging. U heeft een gedachte van iets of een ontwerp gemaakt. Samen zullen wij overeenkomen wat het moet worden en ik ga aan de slag. Heeft u een oud of antiek meubel wat nodig opgeknapt of hersteld moet worden, dan is dat ook geen probleem. Het duurt misschien wel even, maar mijn zoon Eddy is docent op het Meubelmakers College te Amsterdam. De studenten zien graag meubels van particulieren als leer object. Zij maken uw meubel tot weer iets moois en uiteraard tegen zeer lage kostprijs.

 

Verder is het in elkaar zetten van een blokhut mijn lust en mijn leven. Dit mag ik erg graag doen. Binnendeuren afhangen is geen probleem. Hardhouten buitendeuren besteed ik liever uit. Laminaat leggen is een veel voorkomende klus voor mij. Een radiator ombouw is mooi, maar niet geschikt voor mensen met ademhalings problemen. Er blijft namelijk veel stof achter bij z’n ombouw. Let daar dus even op. Voor het bouwen van iets kan ik dat bij u thuis doen als dat moet. Veelal maak ik ook gebruik van mijn werkplaats in de Rijp, zodat u geen stof of rommel thuis heeft.

Schilderwerk is geen probleem. Als ik inschat, dat een vak schilder nodig is, heb ik gelukkig die man. Een schilder te pakken krijgen is vaak een probleem, dus ik ben blij met Lesley van Hoppe als vakman. Heeft u overigens goede verf nodig, nietzijnde bouwmarkt verf, regel het dan via mij.

Projecten

Overzicht van voltooide projecten.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze diensten

Bekijk het diensten overzicht.

Facebook
Google+
http://www.erichulsman.nl/timmer-en-schilderwerken">