0299-771864 | 06-27198707

Klusbedrijf Eric Hulsman installeert graag uw sanitair, brengt uw badkamer in orde of verhelpt een lekkage in Purmerend

Een ervaren klusser zorgt voor het beste eindresultaat

Als betrouwbaar, professioneel klusbedrijf uit Purmerend kan Eric Hulsman u van dienst zijn met alle grote en kleine werkzaamheden in en om het huis. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het verzorgen van het sanitair. Voornamelijk de badkamer is een paradepaardje voor mij. Heeft u last van een lekkage, dan verhelp ik deze graag voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring kan ik natuurlijk als timmerman voor u aan de slag gaan. Wat de klus ook is: u bent zeker van een prachtig en afgewerkt eindresultaat. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Ook als timmerman helpt Eric Hulsman uit Purmerend u graag

Klusbedrijf Eric Hulsman kan u uitstekend helpen wanneer u last heeft van een lekkage. Ook andere klussen in en om uw huis of bedrijfspand zijn voor mij als professioneel klusser en timmerman geen probleem. Alles wordt tijdens de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd, zodat u en ik allebei tevreden zijn met het eindresultaat. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van sanitair, dus als u uw badkamer of toilet onder handen wilt laten nemen sta ik voor u klaar. Klussenbedrijf Eric Hulsman is aangesloten bij de vereniging voor klussenbedrijven (VLOK). Wanneer u de resultaten wilt bekijken van enkele eerdere projecten kunt u voor een indruk terecht op de website.

Bij Eric Hulsman bent u zeker van:

  • Het verzorgen van onderhoud, verbouwingen en installatiewerk
  • 30 jaar ervaring
  • Uitstekend kwaliteit werk
  • Een eerlijke, betrouwbare aanpak
  • Een specialisatie in sanitair

Ik sta voor u klaar

Klussenbedrijf Eric Hulsman stelt graag een vrijblijvende offerte voor u op. U bent altijd welkom contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken samen naar de te verrichten werkzaamheden tijdens een persoonlijk gesprek . Nadat ik mij een beeld heb gevormd van de werkzaamheden kan ik u meer vertellen over de kosten.

 

Interessant? Deel deze pagina

Onze diensten

Bekijk het diensten overzicht.

Projecten

Bekijk een overzicht van voltooide projecten.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Facebook
Google+
http://www.erichulsman.nl/sanitair-badkamer-purmerend">