0299-771864 | 06-27198707

Verbouwing, onderhoud of renovatie?

Vertrouw op klusbedrijf Eric Hulsman Zaandam!

Klusbedrijf Zaandam ? Eric Hulsman is al 3 decennia actief als klusbedrijf in Zaandam en omgeving. Als zelfstandig ondernemer ben ik inzetbaar voor grote en kleine klussen voor particulieren en bedrijven . Kamer behangen? Groot onderhoud aan uw tuin of nieuwe badkamer? Inloopkast op maat? Eric Hulsman kan het! Als klusbedrijf in Zaandam ben ik aangesloten bij VLOK . Leden van deze brancheorganisatie hechten veel waarde aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Reken er dus maar op dat uw klus perfect wordt opgeleverd!

  • Breed inzetbaar
  • Zeer ervaren
  • Nette manier van werken
  • Afspraak = afspraak
  • Vlotte oplevering
  • Gratis offerte

Klusbedrijf Zaandam met tevredenheidsgarantie

Uw 100% tevredenheid, daar ga ik voor. Zelfs als het me meer tijd kost dan ik van tevoren ingeschat heb. “Betaal ik dan ook meer?”, vraagt u zich natuurlijk af. Het antwoord is NEE, want ik maak gebruik van vaste prijzen per object of per m2. De totaalprijs komen we vooraf schriftelijk overeen. U weet waar u aan toe bent en ik ook. Duidelijker kan het niet.

U vraagt, wij draaien!

Hebt u een klus voor mij? Dan kom ik bij u langs! Ik luister naar uw wensen en bekijk ter plekke wat de precieze werkzaamheden zijn. Voor de aanschaf van materialen kan ik u verwijzen naar betrouwbare leveranciers. Ga bij uw aankopen niet over één nacht ijs, maar neem voldoende tijd om tot de juiste beslissing te komen. Zodra u uw bestelling gedaan hebt en u weet wanneer de spullen geleverd worden, belt of mailt u mij om de startdatum van de klus af te spreken. Gaat u tijdens de werkzaamheden op vakantie of bent u aan het werk? Geen probleem, uw huis is in betrouwbare handen!

Klusbedrijf in Zaandam – neem contact op

Wilt u weten wat Eric Hulsman voor u kan betekenen? Laat u gegevens dan nu achter op onze contactpagina . Ik bespreek graag met u de mogelijkheden en de kosten van de werkzaamheden. Vertrouw uw verbouwing, onderhoud of reparatie toe aan een prof: klusbedrijf Eric Hulsman in Zaandam!

Onze diensten

Bekijk het diensten overzicht.

Projecten

Bekijk een overzicht van voltooide projecten.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Facebook
Google+
http://www.erichulsman.nl/klusbedrijf-zaandam">