0299-771864 | 06-27198707

Badkamer

Zoals al eerder aangegeven is mijn specialiteit badkamers en toiletten. Mijn werk bestaat hier grotendeels uit. 2007 bijvoorbeeld was alleen maar badkamers. Iedereen wilde kennelijk een nieuwe badkamer. Dan bent u bij mij bij het goede adres, want sanitair is mijn lust en mijn leven. Er compleet iets moois van maken door er met rustig werken en beleid vele jaren badkamer plezier van te hebben.

Ik werk dan ook nauwgezet en dat kost tijd. Gemiddeld ben ik met een badkamer 3 tot 4 weken bezig in mijn eentje. Houdt daar dus rekening mee. Het douchegedeelte is wel het eerste waarop ik mij richt en is indien nodig als eerste klaar. Langer bezig kost toch meer uurloon ? NEE, want is maak gebruik van vaste prijzen per object of per m2. Dit wordt vooraf zeer uitgebreid weer gegeven in een concept offerte. Als u akkoord gaat volgt de officiele uitgebreide offerte. U weet waar u aan toe bent en ik ook. Duidelijker kan het niet.

 

Zoals al eerder aangegeven kom ik altijd vooraf bij u langs. Ik meet alles in en overleg met u de wensen. Ik adviseer veel op bepaalde producten en de aanleg (leidingwerk). Ik maak gebruik van professioneel materiaal, zoals lijm en voeg van het merk Eurocol. Geen goedkope rommel dus. Het moet goed zijn voor jarenlang plezier. Ook het leidingwerk is van hoogwaardige kwaliteit van Viega. Verder zal ik u verwijzen naar diverse leveranciers van producten. Neem dus ook de tijd om bij diverse bedrijven langs te gaan en u te overtuigen van uw wensen c.q. aankopen. Houdt u ook rekening met de levertijd van bepaalde producten. Pas dan als u tevreden bent en uw bestelling gedaan hebt, belt of mailt u mij voor de uitvoeringsdatum. Neem de tijd, heel belangrijk, het is duur genoeg.

Overweeg wat wijs is, of de oude badkamer geheel strippen of over tegel heen te betegelen. Is er veel sloopmateriaal, dan is de huur van een container een uitkomst. Is er sprake van gemengd bouwafval, dan komt de gemeente dat niet ophalen.

Projecten

Overzicht van voltooide projecten.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze diensten

Bekijk het diensten overzicht.

Facebook
Google+
http://www.erichulsman.nl/badkamer">