0299-771864 | 06-27198707

Laat uw badkamer verbouwen in Zaandam door Eric Hulsman

Badkamer verbouwen Zaandam ? Betrouwbaar en goed uw badkamer laten verbouwen in Zaandam? Vertrouw op het vakmanschap van Eric Hulsman. Deze ervaren alleskunner op het gebied van sanitair weet iedere klus – groot of klein – perfect op te leveren. Kleine reparaties of een geheel nieuwe badkamer installeren? Met dertig jaar kluservaring kunt u met een gerust hart laten uw badkamer laten verbouwen in Zaandam door Eric Hulsman.

  • 30 jaar kluservaring
  • Hoogwaardige verbouwingen
  • Grote en kleine klussen
  • Vakwerk op maat
  • Vooraf afgesproken totaalprijs

Badkamer verbouwen in Zaandam – ga voor vakmanschap


Bij Klussenbedrijf Eric Hulsman is de klant nog écht koning. Ik streef ernaar dat u voor de volle 100 procent tevreden bent met uw badkamer of toilet. Voor minder doe ik het niet. Bij mij geen goedkope schijnoplossingen of inferieure materialen. De oplevering is perfect en dit blijft zo. Ik wil trots zijn op mijn werk en u wilt vele jaren probleemloos van uw sanitair kunnen genieten .

Badkamer verbouwen Zaandam

Wilt u een badkamer laten verbouwen in Zaandam of omgeving? Dan kom ik altijd eerst bij u langs. Ik luister naar uw wensen, bekijk de situatie en meet alles nauwkeurig in. Uiteraard kan ik u meteen adviseren over uw verbouwing. Moet het leidingwerk aangepast worden? Is het nodig om de oude badkamer geheel strippen of kan ik over de bestaande tegels heen tegelen? Is er een container nodig voor het bouwafval? In de offerte die u vervolgens ontvangt, staat een totaalbedrag voor het hele karwei . Ook alle afspraken over de oplevering staan duidelijk verwoord. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor extra zekerheid :
Klussenbedrijf Eric Hulsman is aangesloten bij de vereniging voor klussenbedrijven (VLOK). Deze vereniging behartigt de belangen van de opdrachtgever en mijzelf. Er is ook een geschillencommissie.

Een vrijblijvende offerte? Neem contact op

Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Zaandam zonder stress? Bij Eric Hulsman is uw verbouwing in goede handen. Er wordt vlot en netjes gewerkt, ook op de momenten dat u zelf niet thuis bent. Laat uw gegevens achter op het contactpagina , dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Badkamer verbouwen in Zaandam? Schakel Eric Hulsman in!

Onze diensten

Bekijk het diensten overzicht.

Projecten

Bekijk een overzicht van voltooide projecten.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Facebook
Google+
http://www.erichulsman.nl/badkamer-verbouwen-zaandam">